Zaterdagmiddag om 15.00 uur was het zover. In de grote sporthal van de Stenge stond een massa mensen te wachten totdat werd overgegaan tot de officiële prijsuitreiking van de Auto Winactie.

Deze actie werd georganiseerd door de deelnemers aan de Klantenkaart van Winkelcentrum Heinkenszand. De afgelopen maanden kon het winkelend publiek stempels sparen en zodoende meedingen naar de auto en andere prijzen.

Vanwege het grote aantal mensen begon Notaris Pasop iets later dan gepland met de trekking van de winnende stempelkaarten. Er waren prijzen te winnen als een bloemstuk, een loopfiets en bijvoorbeeld een onderhoudspakket voor uw auto.

Nadat een heleboel mensen blij waren gemaakt met één van de schitterende extra prijzen wat het iets over 16.00 tijd voor de grand-finale.

De schitterende Seat Mii stond al te blinken en werd begerig aangestaard door het aanwezige publiek. De spanning was voelbaar aanwezig en de voorzitter van het Winkelcentrum, Jaap Wisse riep uiteindelijk de heer Zwartbol uit Heinkenszand naar het podium als gelukkige winnaar van de auto.

Wij wensen dhr. Zwartbol veel veilige kilometer en bedanken het winkelend publiek voor de massale deelname aan deze actie!