De zalen van De Stenge aan het Stengeplein in Heinkenszand staan van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november weer helemaal in het teken van de winter en de komende feestdagen, want dan wordt de Heinkenszandse winterfair gehouden. Dit gezellige evenement wordt op vrijdagmiddag om 14.00 uur geopend door burgemeester Dijksterhuis, waarna iedereen lekker kan rondstruinen op de fair. 

Voor de kleintjes
Kinderen kunnen zich uitleven op een heus Kabouter Plop springkussen en hun eigen huis bouwen van grote legoblokken. Bouw je liever met kleine steentjes? Doe dan mee met Legomasters Heinkenszand. Maak thuis een mooi bouwwerk, mail de foto naar info@winkelcentrumheinkenszand.nl en win een schitterende legoprijs.

Vrijdag 18 november 

Terwijl jij langs de gezellig versierde stands slentert, word je vanaf 14.30 uur getrakteerd op een optreden van Seniorenorkest Zeeland. Op vrijdagavond, vanaf klokslag zes, ontvangen alle klanten een gratis lot bij elke aankoop. Om 20.30 uur is de verloting, dus je weet nog dezelfde avond of je gewonnen hebt! Vanaf 19.00 uur zijn er optredens van Kidsdance door Dansschool Janvier en om 21.00 uur gaan de lampjes uit, maar niet getreurd, je kunt nog heel het weekend de fair bezoeken.

Zaterdag 19 november

Zaterdag om 09.30 uur gaan de deuren weer open. ’s Morgens treden de kinderen van Dance XL op en tussen 13.00 en 15.00 uur is Jacobine van den Hoek aanwezig om haar boeken te signeren. Zij is columnist en auteur van onder andere De roos van Napoleon en Zondebok. Ondertussen zijn er muzikale optredens door Wim Steenbakker en Milou Lepoeter. Om 17.00 uur komt er weer een einde aan het zaterdagprogramma van de Winterfair en begint de kinderdisco met DJ Arno. Een uurtje later, vanaf 18.00 uur, mogen ook de ‘grote mensen’ aanschuiven, want tot 21.00 uur maakt Heinkenszand er een feestje van met SFÆR Events en Polkadot.

Zondag 20 november

De laatste dag van de fair begint om 10.30 uur. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen vanaf 12.00 uur gezellig aanschuiven om gratis frietjes te eten met Piet. Tussen 13.00 en 15.00 uur signeert de enige echte auteur van De Magdalenacodex, Jeroen Windmeijer zijn boeken. Van 13.30 tot 16.00 uur staat Mistery Quest op het podium en vanaf 16.00 uur maakt DJ Arno er weer een feestje van. De driedaagse Winterfair wordt rond 16.45 uur afgesloten met de bekendmaking van de winnaars Legomasters Heinkenszand.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.